V našem Newsroomu naleznete napínavé reportáže a postřehy z oblasti čištění.

Svět čištění

Digitální, zasíťovaná výroba, čištění na nejvyšším nádraží v Evropě ve výšce 3 454m nebo praktické tipy pro čištění. To vše naleznete v naší sekci svět čištění - ponořte se s námi do napínavých příběhů o úklidu a čištění s Kärcherem.

Cchete se dozvědět více vážně i nevážně více o úklidu a čištění? Chcete se podělit se svými zkušenostmi se špínou, čištěním a úklidem? To vše můžete  na našem blogu Svět čištění.

Myti oken

Snadný a rychlý jarní úklid

Pro jarní úklid platí: dobře si naplánovat čas a napřed si ujasnit, co vlastně chceme všechno uklidit. Výborné je udělat si seznam prací. Když u jarního generálního úklidu budete postupovat systematicky, ušetříte si hromadu času, kterého není nikdy nazbyt. Nejlepší je, když budete postupovat od jedné místnosti k druhé.

gischt

Umělecký projekt - giSCHt melting sculptures

Třpytící se krystaly ledu, jiskřivá mlha, bílá jinovatka - v přírodě se skrývá plno jevů. Thomas Rappaport má pro to jako umělec zvláštní cit. Ve středu pozornosti jeho projektu „giSCHt – melting sculptures“ je konec života třešně: po 80 letech, kdy poskytovala potěšení z nádherných květů, bohatou úrodu červených třešní a chladivý stín, ji nechává, aby se naposledy ukázala v neobvyklém světle.

Kaercher_Jungfraujoch_02

Čištění na Jungfraujoch ve Švýcarsku

Kdo nemyslí při cestě do Švýcarska na nespočetné památky, nad kterými může žasnout: Lake Lucerne, Matterhorn a Rýnské vodopády jsou jen některé z nejnavštěvovanějších míst této alpské republiky. Absolutní nutností je pak Berner Oberland Jungfraujoch s nadmořskou výškou 3 454 m. Jednou za život stát na "Top of Europe" a podívat se na jedinečné panorama Aletschského ledovce a okolní ledové obry - to je cílem až 5 000 turistů denně, kteří s sebou samozřejmě přinesou mnoho nečistot. Zaměstnanci Jungfraubahn používají přístroje Kärcher pro každodenní čištění vlaků a budov, aby se jejich hosté cítili dobře.

Putztipps

Malý úklid

Ať už se jedná o velký jarní úklid nebo běžný týdenní úklid bytu, problémy jsou často stejné: Kde začít a kde se zastavit? Co čistit a s pomocí jakých prostředků? A především: jak to jde co nejrychleji a nejefektivněji? Samé otázky: Kärcher expert na čištění Vlastimil Firman je rád zodpoví. Hledejte inspiraci či se ptejte na našem blogu Svět čištění.