VYSAVAČ NA OKNA WV 2 PREMIUM PINK RIBBON

Limitovaná bílo-růžová edice okenního vysavače WV 2 Premium pomáhá, společnost Kärcher Česká republika odvádí z každého zakoupeného čističe 50 Kč Alianci žen s rakovinou prsu.

PRODUKT JE VYPRODÁN. DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU.

> Podívejte se na aktuální sortiment

Příslušenství
Čisticí prostředky

Předání voucheru Aliance žen

Podporujme boj proti rakovině prsu společně!

Včasné rozpoznání nemoci může zachránit život. U rakoviny prsu to platí dvojnásob!

V rámci podpory boje za zdravá prsa Kärcher, jako společensky odpovědná společnost, vyvinul exkluzivní edici okenního vysavače. Ozdobený atraktivními designovými prvky zcela ve znamení charakteristické růžové stuhy jasně dává najevo, co podporuje - boj s rakovinou prsu. 

Prevence je důležitá!

Hledáte smysluplný dárek, kterým zároveň milované ženě připomenete, že vám záleží na jejím zdraví? Našli jste ho.

Z každého zakoupeného čističe oken WV 2 Premium z limitované designové edice s růžovou stužkou odvádí Kärcher Česká republika částku ve výši 50 Kč obecně prospěšné společnosti Aliance žen s rakovinou prsu.

Zatím se nám podařilo společnými silami vybrat přes 300 000 Kč. Pojďme tuto částku ještě navýšit!

Pravda o rakovině prsu

Díky screeningu, o jehož zrod se v České republice zasadila MUDr. Miroslava Skovajsová Ph.D., poklesla úmrtnost na onemocnění rakovinou prsu o 30 procent. Pomozte nám toto procento zvýšit! 

Protože se veřejností stále šíří spousta zavádějících informací, připravili jsme spolu s Aliancí žen s rakovinou prsu o.p.s. a paní doktorkou Skovajsovou Pravdu o rakovině prsu.

Sdílejte tyto informace se svými blízkými a přáteli a podílejte se na vyvrácení mylných informací o rakovině prsu ve vašem okolí. Třeba tím někomu včas zachráníte život.

  • Rakovina prsu postihuje jen starší ženy.
    Bohužel, týká se i mladých žen. Nejmladší pacientky mají 20 let. Protože nespadají do screeningu, je třeba je podpořit, aby si včas osvojily samovyšetření a prevenci nepodceňovaly jen proto, že "na rakovinu prsu mají ještě čas".

  • Mamograf a létání způsobuje rakovinu.
    Státní ústav pro jadernou bezpečnost uvádí, že dávku ozáření mamografem lze přirovnat k sedmihodinovému letu letadlem. Na dovolenou přece lze letět i déle, tak proč raději jednou místo toho nejít na vyšetření. Zároveň doposud nebylo prokázáno, že by tlak, který mamograf během vyšetření vyvine, byl zdraví škodlivý.

  • Mamograf lze nahradit ultrazvukem.
    Je to jako byste chtěli, aby se utkali v nerovném boji zápasníci odlišné váhové kategorie. Mamograf, narozdíl od ultrazkuku, dokáže zobrazit přednádorové stavy a nádory, které ještě nezakládají v těle metastázy. Ultrazvuk toto neumí. Ideální je spojení obou metod.

 

CHCI VĚDĚT VÍCE ->

pravda-o-rakovine-prsu