Samoobslužná myčka SB MB

Skvělá investice do budoucna s nízkými provozními náklady, to přesně přináší samoobslužná bezkontaktní myčka Kärcher SB MB. Řešení na klíč, technická vyspělost, kvalita a spolehlivost Made in Germany.

Samoobslužná bezkontaktní myčka Kärcher SB MB, to je dokonalá kombinace několika typů aktivního pěnování, které je možné vybavit i pěnovacím kartáčem pro obvzlášť znečištěná vozidla. Investorům a provozovatelům nabízí toto unikátní zařízení možnost vybavit samoobslužnou myčku různými programy, několika typy vysokotlakých čerpadel a možnost kombinovat různé programy pro jednotlivá mycí stání. Dva systémy aktivní bezkontaktní pěny jsou unikátní systém na trhu, který vás společně v kombinaci se značkou Kärcher jednoznačně odliší od vaší konkurence. Možnost instalace technologie mytí do technické místnosti ( Skid ), anebo mezi jednotlivé mycí boxy ( Cab ). Vysoký tlak bez kompromisů, který skutečně myje a zároveň šetří náklady, ekologická a velmi efektivní chemie vlastní receptury, úsporné systémy ohřevu vody pro mytí a autonomní systém provozu pro každé mycí stání, společně se systémem vzdáleného monitorování provozu vám umožňuje kontrolovat vaše náklady a nabídnout svým zákazníkům nejefektivnější systém bezkontaktního mytí na trhu. Pomůžeme vám spočítat vaši návratnost a zařídíme vše potřebné.

Charakteristické znaky a výhody
Samoobslužná myčka SB MB: Spolehlivé dávkování
Spolehlivé dávkování
Pneumatická dávkovací čerpadla k zajištění spolehlivosti procesu a tím ke spokojenosti zákazníků na každé myčce ve špičce. Chránit životní prostředí a současně snížit náklady
Samoobslužná myčka SB MB: Finančně úsporné čištění
Finančně úsporné čištění
Použití koncentrátu čisticího prostředku zajišťuje sníženou spotřebu, čímž bude vaše mycí linka provozována úsporně a ekologicky.
Samoobslužná myčka SB MB: Snadná údržba
Snadná údržba
Prostřednictvím velkých předních dveří s odnímatelnou střední příčkou jsou moduly snadno přístupné. To šetří čas potřebný na údržbu a vaše zařízení bude rychle připraveno k dalšímu použití.
Ochrana proti krádeži
  • Systém 2 klíčů: po jednom klíči pro technickou oblast a kazetu s mincemi
Šetrné zacházení se zdroji
  • Použití suché pěny snižuje spotřebu vody přístroje a šetří tak naše přírodní zdroje.
Bezproblémové čištění ráfků
  • K čištění ráfků dochází vysokotlakým kopí. Tak není potřeba žádného separátního mycího nářadí.
Lesk bez šmouh
  • Sušení vozidel bez skvrn díky vestavěnému změkčovacímu a osmotickému zařízení
Specifikace

Technické údaje

Pracovní tlak (bar) 100 - 120
Druh proudu (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Horká voda (°C) max. 60
Průtok (l/h) 500 / 900
Hmotnost bez příslušenství (kg) 30
Rozměry (D x Š x V) (mm) 2000 x 1000 x 2300
Samoobslužná myčka SB MB

Videa

Příslušenství
Čisticí prostředky